Et forlag med kvalitet for øyet
"kvaliteter i alle ledd gjør oss levedyktige også i morgen"

Fra digitalfoto til refinansiering av kredittkort

På Abraforlag.no tilbyr vi salg av en rekke bøker innenfor en rekke sjangere, og det er nettopp bredden av det vi har å by på som gjør oss til dem vi er! Vi jobber hardt for å holde oss oppdaterte på hva som rører seg i samfunnet or på denne måten å kunne vare aktuelle for våre kunder.

I våre bokhyller finner du derfor bøker som omhandler alt fra digital foto i praksis til refinansiering av kredittkort!

Interessefeltet vårt er litt utenom det vanlige og vi vil derfor aldri bli et stort forlag på høyde med de store kanonene som finnes i Norge i dag. Spissingen vår gjør imidlertid at vi har en ekspertise på det vi faktisk driver med, og det er en av våre styrker. Vi som jobber her har hver vårt interessefelt som vi har en viss ekspertise inn og tar derfor kun inn bøker som holder en viss kvalitet. Du kan derfor være trygg på at materialet du bestiller fra vår nettbutikk holder et høyt nivå som vil være aktuelt innenfor det interessefeltet hvor du beveger deg.

På grunn av at vi er et lite forlag så klarer vi naturlig nok ikke å konkurrere med prisene til alle våre konkurrentet men forhåpentligvis har du som kunde forståelse for dette og er i den formening om at kvalitet koster litt ekstra!

Har du et manus som du ønsker å få publisert ser vi gjerne at du tar kontakt med oss angående dette slik at vi kan ta en hyggelig prat.

Ta også kontakt med oss hvis du driver en bokhandel eller rett og slett bare ønsker å kjøpe noen av bøkene vi har i vårt utvalg. Vi legger til rette for deg slik at du skal få et så godt tilbud som mulig.

Abraforlag.no ser frem til god kontakt med sine kunder og klienter og ønsker deg en flott dag videre og takker for at du stakk innom våre sider!